een waarnemend oog voor de natuur
een luisterend oor voor de klant
hard werkende handen

Even Voorstellen

Van Lieshout Natuurgaarden maakt en onderhoudt natuurlijke tuinen. Op grote en kleine schaal. Bij bestaande tuinen of nieuw aan te leggen projecten. Voor een natuurlijke, ecologische tuin in de regio Nijmegen.

Marijn van Lieshout is het gezicht achter Natuurgaarden. Sinds 2014 is hij als ecologisch hovenier in de omgeving Nijmegen bezig. Marijn is breed opgeleid: Naast zijn studie biologisch dynamische landbouw is hij bezig geweest met voedselbossen en permacultuur. In het begin van de Ooijpolder bij Nijmegen heeft hij een biologische fruittuin opgestart en gerund. Deze tuin bestaat nog steeds in de vorm van een vereniging en heet nu “Het land van Ooij”, een plek waar Marijn cursussen en workshops geeft.
Vanuit de boeren fruittuin richt Marijn zich nu op de aanleg en het onderhoud van natuurlijke tuinen (gaarden). Met passie past hij zijn kennis en ervaring van ecologisch tuinieren toe.

Even Voorstellen

Van Lieshout Natuurgaarden maakt en onderhoudt natuurlijke tuinen. Op grote en kleine schaal. Bij bestaande tuinen of nieuw aan te leggen projecten. Voor een natuurlijke, ecologische tuin in de regio Nijmegen. Marijn van Lieshout is het gezicht achter Natuurgaarden. Sinds 2014 is hij als ecologisch hovenier in de omgeving Nijmegen bezig. Marijn is breed opgeleid: Naast zijn studie biologisch dynamische landbouw is hij bezig geweest met voedselbossen en permacultuur. In het begin van de Ooijpolder bij Nijmegen heeft hij een biologische fruittuin opgestart en gerund. Deze tuin bestaat nog steeds in de vorm van een vereniging en heet nu “Het land van Ooij”, een plek waar Marijn cursussen en workshops geeft. Vanuit de boeren fruittuin richt Marijn zich nu op de aanleg en het onderhoud van natuurlijke tuinen (gaarden). Met passie past hij zijn kennis en ervaring van ecologisch tuinieren toe.

een waarnemend oog voor de natuur
een luisterend oor voor de klant
hard werkende handen